Viime  viikko meni töllistellessä, kun talopaketin pystytysporukka laitteli elementtejä, kattotuoleja ja aluskatetta paikoilleen. Huono onni kävi vaan siinä mielessä, että juuri edellisenä yönä ennenkuin aluskatteen asennus ehti alkaa, satoi lunta parikymmentä senttiä. Lumet siis satoivat talon sisäänkin ja ensimmäistä kertaa (ja toivottavasti myös viimeistä) sai tehdä lumityöt talon sisäpuoleltakin :)

Mutta nyt näyttää jo talo jonkunlaiselle tönölle ja saa ehkä jo kuvaa, minkälainen siitä mahdollisesti tulee. Ulkopuolelta katsoen meillä ei ole ikkunoita talossa ollenkaan, kun ovat tuulensuojakankaan sisällä. Jukkatalon käyttämä tuulensuojakangas levyn sijaan yllätti kyllä positiivisesti materiaalina ja epäilykset häipyivät sen kestävyydestä.

Tällä viikolla raksalla on hiljaista asennusporukan suhteen, kun ovat koulutuksessa. Urakoitsijaporukka olisi aloittanut autotallin/katoksen tekemistä, mutta selvisikin että talopaketin asennushemmot olivat käyttäneet autotallin alaohjauspuut elementtien tukemiseen. Jee, jee. No, eikun taas tulinen puhelu talopakettimyyjälle että mitäs peliä tämä on. No tänään jos urakoitsijat pääsisivät aloittamaan, kun puutavaraa saadaan tontille. Myyjä siis lupasi soitella tänään, että mikä on syynä tuohon, kun puut on väärässä paikass. Itseasiassa vähän ihmeteltiinkin, että miten on niin hyvää höylättyä  tavaraa pistetty sellaiseen käyttöön.

Mutta ohessa taas alla kuvia projektin etenemisestä

 Ruokailutilan seinä

Tulevan keittiön paikalta otettu kuva, josta voi katsella olohuoneen yli oleskelutilaan :)

Olohuoneen elementti pystyssä

Pesuhuoneen ja saunan elementit

Kaikki seinät pystyssä

Ja näkymä lumisateen jälkeen

Talon etupuoli -> etukuisti josta sisäänkäynti kodinhoitohuoneeseen ja pääsisäänkäynti

Talo ja tuleva terassi takaa

Saunan katon lippa vielä puuttuu