Nyt on raksalla päästy taas täyteen vauhtiin työnteossa ja pikkuhiljaa talosta muodostuu talo sisältäkin päin ja hahmottuu, että minkäslainen talo sitä on tullutkaan suunniteltua. Mutta ainakin vielä hyvälle näyttää ja asiat menee eteenpäin niin kuin on suunniteltukin. 

Viime viikolla autotalli-katos sai tiilikaton harteilleen kannettavaksi, yhtään kuvaa siitä ei tosin tullut vielä otettua. Autotalli oli sisäpuolelta saatu levytettyä ja varastoistakin uupui levyjä enää muutama. Sääennusteet taas lupasivat mukavia pakkaslukemia, ulkohommat saa taas varmaan tältä viikolta jäädä rauhaan.
 
Sisäseinät alkavat olla pikkuhiljaa pystyssä, joitakin vielä uupuu, mutta kohta päästään ottamaan kalustemittoja. Itse asiassa loppuviikosta olisikin tarkoitus ottaa mittoja, jotta kalustetoimittaja pääsee tekemään kalusteita ilman, että on hirveä kiire toimitukselle. Ohessa muutama kuva siitä, minkälaista on keittiökalusteiden osalta luvassa. Keittiössä päädyttiin kalusteiden värimaailmassa matta valkoiseen, tasot ja välitila tulee tummasta pähkinästä. Saarekkeeseen tulee kivitaso ihan käytännöllisyytensä vuoksi. Jonkun verran otettiin lasikaappeja keventämään kaappirivistöä. Saa nähdä miltä nuo ratkaisut sitten todellisuudessa näyttävät.  
 
Teknisen tilan valu oli perjantaina saatu tehtyä, tällä viikolla siihen pääsisi jo laittamaan kosteuseristeet ja laatoitushommiin. Sen jälkeen olisi mahdollista saada se maalämpöpumppukin raksalle, niin pääsisi lämmittämään taloa ihan oikeasti, vaikka hyvinhän tuo on lämpimänä pysynyt rakennuslämmittimenkin voimin. Tällä viikolla sit jo mahdollisesti alkaisi oma kädenjälki näkymään tulevassa kotosessamme, jos saavat teknisen tilan siihen kuntoon, että päästään se laatoittamaan. Alla myös pari kuvaa siitä, minkälaista laattaa on suunniteltu käytettäväksi pesuhuoneessa ja vessoissa. Laattoja metsästettiin viime viikolla ja aika huimia hintaeroja niissä on. Vaikka olisi kyse ihan tavallisesta matta valkoisesta laatasta, niin toisesta kaupasta sen saa 9,90 € kun toisessa se maksaa 39 €. Toki eiköhän nuo hintaerojutut ole kaikissa ihan sama juttu. Eihän se ole hölmö joka pyytää…
 
Muurarin piti käydä vierailulla viime viikolla, mutta ilmeisesti kiireiden vuoksi ei ehtinyt meillä piipahtaa. Tänään on kyllä taas soiteltava, että josko tulisi nyt käymään. Ensi viikolla kun olisi jo tarkoitus alkaa takka-leivinuunia tekemään. Pitäisi kait ne romppeetkin saada haettua ja tilattua, että hommiin pääsee.
 
Siinäpä kait ne tärkeimmät tällä erää, innolla odottaen että mitä tapahtuu seuraavaksi.
 
 

Kuvassa näkyy olohuonetta, keittiöta ja ruokailutilaa sekä yksi makkarin sisäänkäynti.

Kuva otettu olohuoneesta, jossa näkyy eteinen sekä isoin makkari. Porrastuksen kohdalta oikealta, puuttuu vielä korkea väliseinä.

Oleskeluhuone