Viime viikolla meille ilmestyi piippu odottelemaan kaveriaan takka/leivinuunia. Muurari sai sitäkin aloiteltua hieman ja tällä viikolla työt jatkuvat. Toivottavasti tällä viikolla saadaan se suht valmiiksi, toivossa on hyvä elää.
 
Viikonloppuna tuli tehtyä niinkin tarpeellista kuin siivoilua raksalla ja lisäksi sahattiin tiiliä valmiiksi muurarille, että työt menisivät eteenpäin jouhevammin. Pikkusen on arpova olo, että minkäköhänlainen yhdistelmästä tuleekaan. Muurarille on toimitettu muutamia kuvia, jossa yksi kuva alla. Tuollaisella mallilla on ainakin uuni pyydetty, mutta annettiin lupa käyttää luovuutta jos hyviä ideoita tulee vastaan. Lisäksi haluttais takan viereen pari hyllyä polttopuille piipun eteen, mutta katsotaan minkälainen siitä muotoutuu. Toinen juttu, missä vähän arvotaan on se, että tehdäänkö takan viereen istuinosaa vai onko se vähän turha. Todennäköisesti päädytään siihen, että se on vähän turha.
 

Viikonloppuna saatiin myös nostettua maalämpöpumppu sisälle ja nyt pääsisi pumppua kytkemään heti vaan kun lämpömies joutaa. Toivottavasti joutaisi pian, että ei tarvitsisi enää sähköllä koko taloa lämmitellä. Tänään rupesivat laittamaan kipsilevyjä talon sisäkattoon ja ilmoittivat että autotalli olis pinnoituskunnossa. Hommia siis taas riittäisi. Kaiken muun hyvän lisäksi riittäisi kotona pakkailuhommiakin, mutta kai se aika jostain riittää näiden kaikkien hommien tekemiseen. Asioillahan on tapana järjestyä, luotamme siis siihen :)

 

 

 

 

Tämä on viimeisin malli, minkä mukaan nyt todennäköisesti takka/leivinuuni tulee...omin sovelluksin kylläkin, kun kuvassa olevassa takassa ei leivinuunia ole.