Blogin päivitys on taas jäänyt kaikenmaailman kiireiden vuoksi. Viikko sitten saatiin stresaava muutto pois alta ja kämppä siistiksi. Kaikki huonekalut ja tavarat mahtuivat meidän onneksi autotallin ja varastoon. Ihana tunne oli laittaa viimeisen kerran vuokra-asunnon ovi kiinni ja huokaista, että ehkä se omakin alkaa joskus olla siinä kunnossa että päästäis sinne muuttamaan. Ei enää ikinä vuokra-asuntoja kiitos :)

Viikko on mennyt aikalailla huoneiden pohjamaalauksia tehdessä, tänään saatiin kuntoon viimeiset seinät. Toivottavasti huomenna ilmestyy akryylimassat sisäseinien kulmiin ja katonrajaan, niin pääsee sitten sutimaan viimeistä maalipintaa. Viikon on ollut maalämpökin jo toiminnassaan ja hyvinhän tuo lämmittää. Muurarille olisi takan ja leivinuunin viimeistely odottelemassa, toivottavasti ensi viikolla tulee tekemään sen. Ennen ei saada olohuoneen rappuja rakenneltua eikä viimeistä puoliseinääkään.

Valukin on kuivunut jo kohta yksitoista viikkoa, ens viikolla olisi lattiavalun mittaajakin tulossa, pidetään peukkuja että valu on kuiva ja sit ei mikään enää pidättele hommien edistymistä :)