Nyt olis ikkunoiden listoitus suoritettu, pitkästä aikaa jotain näkyvääkin tapahtui raksalla. Tai no toki ulkoverhouksen osalta tapahtuu koko ajan näkyvää. Sisäovien listoituksia oli myös tehty, mitä nyt pystyi tekemään.

Viime viikonloppu meni kyllä kärvistellessä väsymystä, joten monikaan homma ei mennyt eteenpäin. Pikkumakkarien komeroiden sokkelit saatiin paikalleen, silikonit keittiön ja vessojen tasoille, ison ja pikkuvessan kalusteet suht paikoilleen. Pikkuvessasta toki puuttuu vielä vetimet, mutta putkimiestä jo odotellaan, toivottavasti ilmestyy lähipäivinä töihin. Samoin sähkömiehet saisivat tulla jo hommiin, kohta meinaa mennä hemro :)

Kodinhoitohuone alkaa olla myös katto -ja jalkalistoja vaille valmiina, välitila oli laatoitettu eilen. Keittiössä viimeiset kalustejutut odottavat niin pitkään ennenkuin saadaan liesituuletin paikoilleen.

Aittolammen jäät olivat hävinneet tipotiehen (no pieni riitekerros oli vielä jäljellä niinkuin alempana kuvasta näkyy) ja ollaan taas yksi askel lähempänä kesää :) Meidän ranta olisi lintubongareille aitiopaikka, kun alkuviikosta vielä jäiden aikaa kaikki linnut olivat kerääntyneet puronsuuhun ihmettelemään kevättä.

Kodinhoitohuone

Isompi vessa lähes valmiina, valopeili vielä puuttuu ja sähkökalustus.