Viikko sitten lauantaina päästiin tekemään kauan odotettua muuttoa ja tuntuipa ensimmäinen yö omassa kodossa aika luksukselta. Moni meille sanoi, että koti alkaa tuntumaan kodilta vasta parin kuukauden jälkeen, mutta ei kyllä tarvinnut kuin tavarat kantaa sisälle niin siinä se oli, meidän oma kotonen :)
 
Lauantaina ennen muuttoa oli saatava vielä puoliseinien kaideosat paikoilleen ja käsiteltyä ne kuultomaalilla. Oli yhdet synttäritkin käytävänä raksatouhujen välissä, mutta onneksi kaikki kerettiin tehdä. Tämän viikkoa on sitten tehty sipistelyhommia, keittiön saarekkeeseen saatiin vihdoin ja viimein sokkelit paikoilleen, muutama lista ja puoliseiniä piti vielä kittailla ja tehdä paikkamaalauksia monesta kohti.
 
Eilen päästiin nauttimaan myös oman saunan lämmöistä, kun raksamiehet saivat kuin saivatkin sen valmiiksi eilen. Tai no yksi rappuslauta jäi vielä puuttumaan, mutta se ei saunomista haitannut. Hyvät löylyt oli ja tänään joutuu varmaan uudelleen testaamaan saunan lämpöä :). Muutama pikkuviilaus juttu on tiedossa laattamiehelläkin, mutta huomenna ne pitäisi olla hoidettu. Sähkäreille olis myös hommia, kun vaan tulisivat tekemään. Pieni mysteeri on rappusten ledit, kun vikavirtasuoja napsahtaa päälle, kun niitä yrittää sytytellä. Toivottavasti kyse ei ole mistään kovin isosta asiasta…
 
Ensi viikonlopun tehtävänä olisi saada oleskelutilan seinä jollain tapaa valmiiksi, muutama lista puuttuu vielä olohuoneestakin takan läheltä, joten nekin jos pääsisivät paikoilleen. Katsotaan, mitä kaikkea sitä ehtii tällä viikolla, vaikka välillä olis kyllä ihan kiva olla tekemättä yhtään mitään :)
 
 
 
 
 
 
Ja tässä pari saunakuvaa, josta tuli kyllä juuri sellainen kuin oli suunniteltukin. Ei kovin kuvaavia kuvia saanut, kun ledit aiheuttaa oman problematiikkansa kuvatessa, mutta ehkä noista jonkinlaisen mielikuvan saa.