Parhain uutinen tälle viikolle on, että lattiavalu on kuiva. Eilen kävi mittarimies paikanpäällä tekemässä mittauksen ja tarkalleen ottaen mittari näytti 80 % betonin suhteelliseksi kosteudeksi. Nyt ei hommia estele enää mikään, toivottavasti laatoittaja tulis hommiin heti ensi viikon alussa. Muurarikin ilmestyi eilen jatkamaan takka/leivinuunin tekoa ja tänään homma pitäis olla valmiina. Tuskin malta odottaa :)

 
Makuunhuoneisiin ollaan saatu viimeistä maalia pintaan, isoin makuunhuone odottaa enää parille seinälle tapettia ja tietysti laminaattia lattiaan. Pari muuta makkaria on vähän enemmän kesken, mutta tänään olis nekin tarkoitus saada tapettia vaille valmiiksi. Katotkin on paikoillaan kaikissa makkareissa ja kodinhoitohuoneessa. Laminaatin laittoa suunniteltiin viikonlopulle tai ainakin sen aloittamista, mutta katsotaan miten hommat etenee... Ja toisaalta pitäis saada vielä olohuoneen raput tehtyä ja puoliseinät loppuun, mutta se jää ensi viikolle, kun muurarin pitäisi saada ensin hommansa loppuun.
 
Mielenkiintoinen viikko, ukko on jumissa Kreikassa lentokenttälakon vuoksi, mutta toivottavasti pääsee huomenna kotiin. Viikonloput on tehokasta työaikaa raksalla, mutta onneksi mulla on ollut tehokas kaveri apuna tämän viikon ajan :)