Viikonloppu oli ja meni ja seuraavaa odotellen alkoi viikko. Oli aikasta paljon erilaista aktiviteettia menneenä viikonloppuna ja raksalla ehti pyörähtämään vaan sunnuntai-päivän. Saldona oli, että eteinen tuli maalattua pariin otteeseen, yhden makuuhuoneen seinälle maalasin lehtikuviot ja jätin homman vielä hautumaan vähäksi aikaa. Arvoin, että tekisikö kuvioita lisää ja päätin jättää homman kesken, kunhan on tullut kuvioita katsottua jonkin aikaa. Jotain se seinä vielä kaipaa, mutta pitää pohtia että mitä.

Kova tarkoitus oli ikkunoiden listoitushommia aloitella, mutta eipä onnistunut. Paljastui, että talopakettitoimituksesta oli jäänyt toimittamatta meille hdf-levyt, jotka tulevat ikkunoiden väliin…pitää nyt odotella niiden tulemista ennen kuin pääsee listoitushommia alkamaan. Viime viikonlopulla käytiin hankkimassa tuppeensahattua koivua, joka pitäisi tällä viikolla kärrätä höyläämölle. Siitä olisi tarkoitus laittaa oleskeluhuoneen katto ja osa huoneen seinistäkin.
 
Nyt olis yksi makuuhuone laminoituna ja homma jatkuu koko viikon, siltä osin kuin laminaatin laittaminen on mahdollista. Laatoituksetkin alkoivat vihdoin ja viimein ja ruokailutila+keittiö ovatkin tänään valmistumassa. Viimeksi kirjoittelin että tapetointihommat olis alkamassa, mutta ne vielä odottelee jahka tapetoija ehtii hommiin :)